• Lorem ipsum

Verzendingen

Van zodra een order binnenkomt, zal deze verwerkt worden. Elk product daarentegen kan een andere levertermijn bevatten. Dit zal worden meegedeeld bij het product in kwestie, bij de product status om exacter te zijn. 

Wij willen duidelijk stellen dat Airsoft Wapens of replica's niet zullen verzonden worden. Dit is vastgelegd door de Belgische wetgeving. Wij zijn daar strikt in, en doen ook geen zendingen die opgebroken zijn in onderdelen. 

Wij trachten de levertermijnen zo kort mogelijk te houden. Besteld voor 16u is volgende dag geleverd. Echter verloopt dit niet altijd goed, en vermelden wij dat het 1-3 dagen kan duren, alvorens je zending aan komt.

Wij verzenden via Bpost, en zullen later trachten onze verzendmethoden uit te bouwen met meer mogelijkheden.

Je kan kiezen voor:

 • verzending naar jou thuis
 • Verzending naar een postkantoor of postpunt
 • Verzending naar een automaat
 • Internationale zendingen

Onze verzend tarieven zijn als volgt:

 • Voor belgië: 6.90 Euro
 • Voor Nederland: 8 Euro
 • Internationaal: 15 Euro
 • Retourzendingen: 6.90 Euro

Alle bedragen zijn Incl. BTW

Wij zenden enkel binnen Europa

 

Retourneren

Klanten kunnen de meeste Producten binnen veertien (14) dagen na de aankoopdatum retourneren voor een volledige terugbetaling, in de originele, complete winkelverpakking en met een kopie van het aankoopbewijs. Schietende producten (Alle betreffende Airsoft wapens) mogen alleen worden geretourneerd in ongeopende staat (In de winkel), terwijl draagbare items zoals t-shirts en Gear alleen in nieuwstaat kunnen worden geretourneerd. Planet Airsoft behoudt zich het recht voor om retourneringen met slijtage, misbruik of schade te weigeren. Voor de terugbetaling wordt geprobeerd dezelfde betaalmethode te gebruiken als de oorspronkelijke betaling. Indien dit niet mogelijk is, zal er een bankoverschrijving plaats vinden.

 

Retourneren van mijn bestelling

U hebt het recht om het contract binnen een termijn van 14 dagen zonder opgaaf van redenen in te trekken. De herroepingstermijn vervalt 14 dagen nadat u, of een door u aangewezen derde – met uitzondering van de koerier, het product fysiek in bezit genomen heeft.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons laten weten dat u de overeenkomst wilt intrekken via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail). U kunt hiervoor het concept-herroepingsformulier (PDF) of de retourbon gebruiken, maar u bent niet verplicht dit te doen.

Om aan de herroepingstermijn te voldoen, moet u uw kennisgeving met betrekking tot het uitoefenen van uw herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Retourkosten

U kunt gratis retouren zolang het product beschadigd is of u een verkeerd product ontvangen heeft.

Wij geloven in het principe van ontdekken en kopen. In plaats van producten uitgebreid online te bestellen en terug te sturen, kunt u de (niet) schietende producten uitproberen in onze fysieke winkel op Donderheide 3. Daarom vragen we u om het product terug te sturen naar onze fysieke winkel op Donderheide 3.

Als u onze winkel niet kunt bezoeken, zijn de kosten voor een verzending met uw retourzending voor uw eigen rekening, tenzij u een retourzending verstuurt omdat u een verkeerd of beschadigd artikel hebt ontvangen. Retourzendingen zijn voor uw eigen risico. Dit betekent dat Planet Airsoft niet aansprakelijk is voor beschadigde of verloren artikelen die zijn geretourneerd. Zorg ervoor dat u de retourzending altijd op dusdanige wijze verzendt dat deze traceerbaar is en houd de Track & Trace-code zorgvuldig bij.

 

Stappenplan voor terugkeer

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je artikel. Ben je niet helemaal tevreden met je aankoop of heb je een fout gemaakt? Helemaal geen probleem. U hebt het recht om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of de bestelling in te trekken.

 

Volg de onderstaande stappen om uw artikel (en) snel en gemakkelijk te retourneren.

Stap 1: Plaats de artikelen die u wilt retourneren in de originele verpakking (voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is).

Stap 2: Geef aan in je account dat je een retour zending wil maken. 

 • Log in op je account
 • Zoek de betreffende order, en kies bekijken
 • Rechts onderin, onder het overzicht, klik je op Artikelen retourneren
 • Kies welke producten en de hoeveelheid er geretourneerd worden
 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Klaar, druk dan op verstuur 

Vul het bijgeleverde retour formulier in, en lever deze mee met je bestelling.

Stap 3: Breng de retourzending naar het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar het bewijs tot we de retour hebben bevestigd.

Het retouradres is Helix Outdoor BV, Donderheide 3, 2500 Koningshooikt.

Stap 4: De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Dit komt omdat Planet Airsoft u de mogelijkheid biedt om de producten in de winkel uit te proberen voordat u ze online koopt. Tenzij u een retour stuurt omdat u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen. In dit geval zorgen wij voor het retourlabel

Stap 5: Wanneer de retourzending is ontvangen en verwerkt, ontvangt u automatisch een terugbetaling (het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten, afhankelijk of u de gehele bestelling retourneerd.) op het account dat u voor de betaling heeft gebruikt. In elk geval ontvangt u de terugbetaling uiterlijk 14 dagen nadat wij de geretourneerde producten hebben ontvangen.

Als u vragen heeft over het retourproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of via het contact formulier. Wij helpen u graag verder!

 

Wat moet ik doen om een ​​artikel te retourneren?

U kunt uw artikel retourneren in onze winkel te Donderheide 3, 2500 Koningshooikt.

/Als u uw artikel liever per post wilt retourneren, heeft u het volgende nodig:

De onbeschadigde/ongedragen artikelen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, die u wilt retourneren

Stevig verpakkingsmateriaal

De retourbon en het herroepingsformulier

Het retouradres is: Helix Outdoor BV, Donderheide 3, 2500 Koningshooikt.

 

Wanneer kan ik een bestelling retourneren?

U kunt een bestelling retourneren als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

U trekt het contract binnen een termijn van 14 dagen in (zonder opgaaf van redenen). De herroepingstermijn vervalt 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, fysiek bezit van het goed heeft.

Artikel moet ongedragen en in de originele staat worden geretourneerd met alle originele etiketten en verpakkingen.

 

Wanneer wordt mijn retour verwerkt?

Nadat u uw retourzending hebt verzonden en wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, verandert de status van het artikel in "retour verwerkt". Het kan enkele dagen na uw retourzending duren voordat deze is verwerkt, maar het volledige aankoopbedrag wordt in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst terugbetaald.

 

Kan ik een artikel ruilen?
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een ander artikel. Je kunt je artikel altijd retourneren als het voldoet aan de retourvoorwaarden en vervolgens het gewenste artikel opnieuw bestellen als dit beschikbaar is.