• Lorem ipsum

Planet Airsoft is onstaan uit het idee een Airsoft gerelateerde Webshop, en later een fysieke Shop op te richten. Deze Airsoft Shop moest ter beschikking staan van iedereen, en dit bovenop de bestaande airsoft evenementen die Airsoft Adventure reeds organiseert. Nu we een paar jaar bezig zijn, kunnen we zeggen dat onze service al gekend is, en we een gevestigde waarde zijn in een aantal landen.

Wij zijn gecertificeerd Cerakote applicator en hebben een certificaat behaald voor het laser graveren en stippelen van wapens bij San Antonio Laser Engraving. Dit maakt dat wij tal van mogelijkheden hebben om jou project echt uniek te maken. 

Ook wordt onze webshop voortdurend bijgewerkt en onderhouden. Met een groot groeiend assortiment in onze webshop, biedt Planet Airsoft een ruime keuze aan Airsoft wapens en materialen naar ieders wens. Daarnaast opteren wij voor een vlotte en betrouwbare levering via Bpost, en hebben we gekozen voor zeer betrouwbare en vernieuwende betaalmogelijkheden van Pay.nl. Onze klantenservice is bereikbaar via mail of tijdens de openingsuren ook via telefoon.

Hier willen we, en zullen we niet stoppen. We zullen blijven inzetten op al onze troeven, en verder evolueren om u een zo aangenaam mogelijk ervaring mee te kunnen geven.

 

waar zijn we gelegen

Fort Koningshooikt in de sneeuw

 

Onze fysieke Airsoftshop is gelegen in het Fort van Koningshooikt, of beter bekend als Fort Knox in de Airsoft kringen. Het fort werd gebouwd in 1908 als onderdeel van de tweede verdedigingsgordel rondom Antwerpen. In tegenstelling tot de kleine verdedigingslinie is hier wel zwaar gevochten. De gebouwen hebben tijdens beide wereldoorlogen erg zwaar onder vuur gelegen. Toch zijn we blij om van deze setting gebruik te kunnen maken, en de Shop daarom tot zijn recht te laten komen. Om de winkel te betreden dien je de reeds vervangen brug over te wandelen en de hoofdgang een deel te trotseren. Eenmaal in de winkel trachten we de bunker setting te behouden, en het respect te tonen aan het fort en zijn geschiedenis.

 

 

Het team

Hallo, Ik ben Sam

Gedurende 10 jaar heb ik ervaring opgedaan in Airsoft, en meer bepaald in de algemene Airsoft techniek. Na een degelijke basis gelegd te hebben, ben ik heden gespecialiseerd in Gas Blow Back en HPA Airsoft. Als verantwoordelijk van Planet Airsoft onderhoud ik de Webshop, sta ik iedereen graag te woord in de Shop, en zorg ik voor eventuele reparaties of innovatieve upgrades. Mijn passie voor Airsoft bereikt hoge toppen, welke zal te zien zijn in mijn dagelijkse werk.

Mijn visie: Planet Airsoft als een platform te introduceren, waarbij informatie en service op Nr 1 staan.

 

De planet Airsoft missie:

Kwalitatieve producten,tegen een degelijke prijs,met u altijd op de voorgrond.

 

Onze Visie

Ons doel is het inspireren van onze bezoekers. Airsoft is is in eerste plaats een spannende beleving. Niet alleen de aanloop naar een speeldag, maar ook de technische aspecten en mogelijkheden binnen de community. Wij geloven dat de juiste materialen en informatie, bijstaan tot een hoogwaardige ervaring in deze toch uitgebreide wereld. Daar willen wij graag deel van uit maken.