• Lorem ipsum

Repairs & Upgrades

 

Airsoft techniek is niet een van de gemakkelijkste. Al lijkt het systeem op zich gemakkelijk, er komt toch wat bij kijken. Kleine veertjes en onderdeeltjes die elk een belangrijke functie hebben. Geraak je dergelijk onderdeeltje kwijt, kan het zijn dat je airsoft wapen niet meer functioneerd. 

Toch promoten wij de doe het zelver, die zich waagt aan deze toch interessante technologieën. We hebben dan ook voor al deze techy's ook advies en bijstand hoog in het vaandel.

Geraak je toch niet wegwijs in deze technologie, of wil je er niet aan beginnen, dan kan je ook bij ons terecht. Wij onderhouden je replica, kunnen hem repareren of zorgen voor de gewenste upgrades. Dit alles met een duidelijke begeleiding van A tot Z. 

Wij hanteren ook de garantie tot werking. Geen fix is niet betalen, en is er toch iets niet naar wens, lossen wij dit kosteloos op. 

Onderaan vind u een prijsindicatie van al de services die wij bieden. Is het toch niet geheel duidelijk, of staat er iets niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

 

Per Uur

Ons uur tarief bedraagt 40 Euro.

Elke startende service begint bij een half uur, opbouwend per 15 min.

Elke replica service begint bij een uur, opbouwende per 15 min.

 

Downgrade

Downgrade Incl. Veer 50 Euro

 

Onderhoud 

Onderhoud van je replica komt jaarlijks weer aan bod. Wij hanteren vaste prijzen die niet afwijken, tenzij er meer ( of minder ) materiaal kosten aan verbonden zijn.

Onderhoud AEG, GBB pistol, GBB Rifle, HPA engine 60 Euro
Full Service AEG (incl. Materialen) 90 Euro

 

Upgrades

De meeste upgrades worden per uur aangereken, maar we hebben ook enkele upgrades die een vaste prijs hanteren. 

TDC

TDC, ofwel Top Death Center mod, is een modificatie die kan gebeuren op de meeste snipers en sommige pistolen. Deze modificatie verhelpt het verstoorde evenwicht van een hop up kamer die niet centraal duwt. Deze modificatie is meest gezien op de Marui VSR-10 modellen en klonen. De bestaande Hop-Up arm wordt aangepast om te werken met een externe stelschroef.

Full Sniper Upgrade

Indien een sniper een volledige make over dient te krijgen, zorgen wij ook voor een volledige make over. De gehele cilinder, hop-up en trekker assembly wordt vervangen of bijgewerkt. Na deze upgrade wordt het ideale bb gewicht berekend, en meegedeeld. Uiteraard worden de upgrades besproken, en wederom begeleid voor een uitstekende sniper ervaring te bekomen.

Full HPA Rifle Upgrade

Na een Jarenlange ervaring en een van de eerste te zijn op vlak van HPA in belgië, kunnen we zeggen dat we een degelijke expertise hebben opgebouwd aangaande dit onderwerp. Zo weten we bv. dat HPA de nodige zorg en liefde nodig heeft om degelijk te functioneren, en de prestaties te geven die er van verwacht worden. Wij werken met een uniek systeem om de nozzle te centreren, welke niet extern merkbaar is. Toch blijft het gemakkelijk voor u om dit zelf bij te stellen bij afwijking. Ook hier wordt alles vervangen of bijgewerkt indien nodig. Gearbox en Hop-Up Assembly krijgen de nodige aandacht, de instellingen worden nagekeken, de replica ondergaat de nodige testen, en bij afhaling wordt de nodige uitleg verzorgd en vragen beantwoord over elk systeem.

TDC (Top Death Center Mod) 60 Euro
Full Sniper Upgrade excl. Materialen 160 Euro
Full HPA Rifle upgrade excl. Materialen 200 Euro

 

Sting-R Service

 

Sting-R Hop Service

Onze Best selling Service op deze moment is toch wel de Sting-R service. Gebaseerd op de Hunter Seekers Armory R-Hop, maar met Eigen materiaal keuze. Na maandenlange testen, zijn we toch op een zeer goede materiaal combinatie gekomen. Deze service belooft meer range tegenover een standaard Hop-Up rubber, een betere groepering op verdere afstanden, en een langere levensduur. Wij opteren voor deze upgrade samen te plaatsen met een Maxx Model Hop-Up kamer voor de beste prestaties, maar de service is toepasbaar op bijna alle replica's, met een belofte voor betere prestaties.

Sting-R (geplaatst excl. HopUp Kamer, barrel en rubber) 60 Euro