• Lorem ipsum

Laser Stippling

 

Stippling

Grip Stippling is een wapen modificatie die gebruikt word, om een standaard gladere grip te veranderen met diverse texturen voor meer grip. De mogelijkheden bij stippling bestaat er in om materiaal weg te nemen, en het wapen naar de hand van de schutter te zetten. De techniek produceert tevens ook een esthetisch beter uitzicht. Stippling komt met de voordelen welke vele schutters voorkeur aan hebben. Zoals een betere grip op het wapen, reduceren van het algemene grip formaat, en een individuele vorm voor de schutter.

Het leukste aan stippling is dat het niet enkel bedoeld is voor grips! Frames, rails, foregrips en zelfs magazijnen kunnen verbeterd worden voor een betere grip en / of voor esthetisch doeleinden.

 

Laser Stippling

Bij het Laser Stippling proces maken wij gebruik van uw gewenste graphics of custom afbeeldingen, en creëren we samen uw unieke kunstwerk. Laser Stippling verzekerd een uniforme, precieze en perfecte afdruk van uw design. Onze laser is speciaal ontworpen voor deze doeleinden, en zorgt ervoor dat uw Custom design een superieure grip verzorgd die permanent en duurzaam is. 

Wij kunnen elk idee nemen, en met u samenwerken om een design voor uw frame te maken die een superieure grip bied, terwijl u uw wapen transformeert in een permanent persoonlijk statement van uw stijl.

Het is onze missie om uw ontwerp op maat perfect af te leveren, en samen een custom design te ontwerpen, dat u met trots zal dragen, en zal tentoonstellen.

 

Laser Stippling en Prijzen

Grip Laser Stippling ( Zijkanten en index punten ) 120 Euro
Grip Laser stippling met Logo ( Zijkanten en index punten ) 140 Euro
Backstrap Gravure 45 Euro
Finger groove  45 Euro
Over beiden Upper / Lower  60 Euro
Dust Cover 20 Euro
Magazijn Etsing 10 Euro
Magwell Gravure 1.20 Euro / min
Magazijn Gravure 1.20 Euro / min
Slide Gravure 1.20 Euro / min
Full Cover ( Diep ) 300 Euro +

*Alle prijzen zijn incl. BTW, en stelkosten.

Maak gebruik van onze afbeeldingsbibliotheek of creëer uw eigen Custom design met een logo of afbeelding.

 

Custom Designs

Voor custom designs vragen wij een hoge resolutie afbeelding ( 1000mm x 1000mm ) in 1 kleur ( Zwart / Wit ). We prefereren volgende bestand types: JPEG, PNG, SVG, AI, of PDF.

We kunnen tevens beroep doen op onze Grafische Ontwerper om bij te staan in uw geheel unieke concept. Contacteer ons voor een offerte.

 

Grip Modificaties

Trigger Guard Undercut 40 Euro
Memory Cut 40 Euro
Finger Groove Removal & Stippling 50 Euro