• Lorem ipsum

Waarom Cerakote

19 Aug 2020
door Pyro

Waarom wij kiezen voor Cerakote.

Cerakote is op mijn pad gekomen ongeveer 3 jaar geleden door een geïnteresseerde klant. Na enige research was het me duidelijk dat dit HET product was waar ik me in wilde verdiepen en leren hoe het te gebruiken. Cerakote is niet alleen de wereldleider in duurzaamheid en bescherming, de coatings zijn ook nog mooi om te zien en voelen zijdezacht aan. Het gigantische kleurengamma en veelzijdige toepassingsmogelijkheden waren uitzonderlijk. Het heeft dan ook niet lang geduurd dat ik de trainingscursus heb doorlopen. Cerakote geeft superieure bescherming tegen corrosie en is zeer slijtvast. Dit verzorgt voor ons de mogelijkheid te kunnen voldoen aan de hoogste eisen en wensen van iedereen. 

Cerakote zal altijd bij onze service behoren. Het is één van de beste zaken die we kunnen aanbieden, en daar zijn we trots op. Vandaar hebben we er ook alles aan gedaan om de Service met de best mogelijke zorgen te kunnen aanbieden.

 

Wat is Cerakote?

Cerakote is een polymeer-keramische composietcoating die kan worden aangebracht op metalen, kunststoffen, polymeren en hout. De unieke formulering die wordt gebruikt voor Cerakote keramische coating verbetert een aantal fysieke eigenschappen, waaronder slijtvastheid, corrosieweerstand, chemische weerstand, slagvastheid en hardheid. Elk van deze eigenschappen is grondig getest om te garanderen dat Cerakote-producten voorop blijven lopen in de markt voor keramische coatings. Cerakote keramische coatings maken gebruik van de allernieuwste technologie om elke concurrerende coating te overtreffen, zowel in laboratoriumomgevingen als in echte toepassingen.

 

Cerakote is er voor alle toepassingen

Wij maken gebruik van de C-Series (luchtgedroogd), H-series (Oven gebakken), Prestatie Doorzichtige Coatings (luchtgedroogd en Oven Gebakken) en de Elite Series voor een superieure bescherming. Zo kunnen we voor elke toepassing de juiste applicatie gebruiken.

Een aantal toepassingsmogelijkheden als voorbeeld:

  • Airsoft Replica's / Vuurwapens
  • Red Dot's / Scopes / Optics
  • Auto / Fiets en Moto Onderdelen
  • Messen
  • Brillen / Goggles
  • Computer / Elektronica Onderdelen
  • Game Console / Controllers
  • Licht Armaturen
  • Enz...

 

Wij begeleiden jou Cerakote Project van A tot Z

Wij voldoen graag aan ieders eisen. Dit vinden wij een moeilijke opgave om eerlijk te zijn, maar niet een die we uit de weg gaan. Om te voldoen aan jouw ideeën en wensen bespreken we graag uitgebreid hoe we te werk gaan. Vervolgens gaan we aan de slag met het design, we kiezen de kleur of kleuren voor elk onderdeel, welke Graphics er waar moeten komen en de eventuele nodige effecten die we kunnen toevoegen. Wij gaan voor een volledige betrokkenheid tijdens jouw project, en laten daarom de beslissingen nemen door jou zodra ze zich voordoen. Zo kunnen we garanderen dat jouw uiteindelijke project volledig voldoet aan jouw idee of inzicht. 

 

Bekijk hier waarom Cerakote het verschil maakt.

 

 

Nog meer testen om te bekijken...

 

Geïnteresseerd?

Bekijk hier onze prijslijst, of contacteer ons voor jou project 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »