Welkom op de Planet Airsoft webshop
Log In

Inloggen

Paswoord vergeten?

Subtotaal winkelwagentje: €0.00

Well L96 Sniper Rifle Set Upgraded (BLK)

WELL

Availability: In voorraad

€ 219,90
Punten beloningen You will earn 2199 Globes for purchasing this product.
OF
Click images to enlarge
De L96 Sniper Set is gemaakt net als de real steel van hoge kwaliteit plastic en metalen onderdelenDe body en een aantal mechanische onderdelen zijn gemaakt van plasticterwijl de bolt, barreltrekker en RIS rail werden gemaakt van metaal. De replica is uitgerust met een verstelbare buttstock en kin pad voor comfort tijdens het richten. De 490 FPS maakt deze replica de perfecte keuze voor elke beginnend sluipschutter.             
 
De set bestaat uit:
  • Replica
  • 3-9x 40 mm scope
  • bipod

Accuracy International liet haar PM (Precision Marksman) meedingen in Britse tests om de oudere , Lee-Enfield-gebaseerde scherpschutterwapens te vervangen. Het geweer won de test, voor de Parker Hale M85, en werd aangekocht door het Britse leger waar het de benaming L96A1 kreeg. Standaard was de L96A1 uitgerust met een Schmidt & Bender 6x42 telescopische richtkijker.

Enkele jaren later was ook het Zweedse leger op zoek naar een nieuw geweer, en Accuracy International diende een verbeterd ontwerp in van de PM. De nieuwe modelnaam was de AW of Arctic Warfare, deze naam groeide verder uit tot een benaming voor de hele productfamilie, ondanks eerdere benamingen.

De aanpassingen legden zich vooral toe om efficiënt bruikbaar te zijn in extreem koude weersomstandigheden, tot temperaturen van -40°C. Alle bedieningen en de trekkerbeugel zijn groot genoeg om met dikke handschoenen gebruikt te worden. Deze versie werd aangenomen en aangekocht door het Zweedse leger in 1988 als de Psg 90.

Bron: Wikipedia

Extra informatie

Replica Systeem Bolt Action
Vuurstand(en) Safe, Single
Vervaardigd Uit: Plastic, Metaal, Staal
Replica FPS: ~490
Lengte: 1150mm
Barrel Lengte 500mm
Type Magazijn: Bolt Action Magazijn (Speedloader)
Magazijn Capaciteit: 25Rds
Batterij Inbegrepen: Niet Inbegrepen
Lader Inbegrepen: Niet Inbegrepen
Gearbox Bolt Action
Hop-Up Ja, Aanpasbaar
Blowback: Nee
Kleur (BLK)