Welkom op de Planet Airsoft webshop
Log In

Inloggen

Paswoord vergeten?

Subtotaal winkelwagentje: €0.00

Jing Gong G36C

Jing Gong

Availability: Niet in voorraad

€ 135,90
Punten beloningen You will earn 1359 Globes for purchasing this product.
Click images to enlarge

De replica wordt meestal gemaakt van een lichtgewicht en duurzaam kunststofMet metalen onderdelen zoals een RIS rail en andere kleine voorwerpen, zoals een trekker of bevestigings pinnen. 

Zoals vermeld is er een 22 mm lange RIS rail  voorzien, waardoor de integratie van verschillende soorten optische bezienswaardigheden zoals een grip gemonteerd kan worden. De batterij past in de hand grip. Deze kan snel worden verwijderd door het verwijderen van een bevestigingspin.

Binnenin de replica vinden we een stevig gemonteerde V3 Gearbox en een high torque motorHet compacte formaat maakt de G36C een ideaale replica voor diverse airsoft activiteiten zoals CQB .

Het magazijn is een hi-cap en is gemaakt van kunststof, ze heeft een capaciteit van 470 BB's. Het magazijn heeft ook haken waardoor verschillende magazijnen te combineren zijn.

De kit bevat:

- Replica 
- Handleiding

De ontwikkeling van de Heckler & Koch G36 is begonnen in begin 1990 als het HK-50 project. De reden achter dit project was dat hetBundeswehr, na het annuleren van de G11 en G41 projecten alleen nog over de HK G3 beschikte, een ouderwets geweer dat niet voldeed aan de huidige NAVO standaard. Heckler & Koch ontwierp daarom een nieuw geweer, voor het Duitse leger en voor deexport. Het nieuwe geweer moest flexibel, betaalbaar en extreem betrouwbaar zijn. Het nieuwe 5.56x45mm NAVO standaardwapen is ingevoerd in het Duitse leger in 1995 en in 1999 werd het ingezet in het Spaanse leger onder de naam HK G36E als standaard infanteriewapen. Het wapen wordt nu ook gebruikt bij veel ordediensten over de hele wereld. Het wordt in diverse versies geleverd, onder andere de standaard G36, de G36K (iets kleiner dan de G36), de G36C (de volautomatische compacte versie) en de MG36.

De HK G36 kan afgevuurd worden in semiautomatische stand en in de zogenaamde 'burst' modus (2 of 3 kogels). Door het gebruik van geavanceerde coatings op de metalen onderdelen en het vervangen van metaal door polymeren waar mogelijk, is het wapen sterk corrosiebestendig. De standaard G36 geweren kunnen uitgevoerd worden met de HK AG36 40 mm (underbarrel grenade launcher). Het kan ook uitgevoerd worden met een bajonet; de Bundeswehr gebruikt hiervoor een AK-74-type bajonet, die nog over is van het voormalige NVA (Oost-Duitse leger).

In 2012 is de G36 in opspraak gekomen omdat het systeem wanneer het warm is onzuiver zou worden en meer dan de helft van de schoten hun doel zouden missen. Medio 2015 denkt het Duitse ministerie van defensie erover de G36 te vervangen.

Bron: Wikipedia

Extra informatie

Replica Systeem AEG (Automatic Electric Gun)
Vuurstand(en) Safe, Single, Full Auto
Vervaardigd Uit: Plastic, Metaal
Replica FPS: 375FPS
Lengte: 720mm
Barrel Lengte 260mm
Type Magazijn: High-Capa (Wieltje Onderaan)
Magazijn Capaciteit: 470rds
Batterij Inbegrepen: Niet Inbegrepen
Lader Inbegrepen: Inbegrepen
Gearbox V3
Hop-Up Ja, Aanpasbaar
Blowback: Nee
Kleur (BLK)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Stel zelf je replica samen

Stel zelf je replica samen

Slechts: € 128,90