Welkom op de Planet Airsoft webshop
Log In

Inloggen

Paswoord vergeten?

Subtotaal winkelwagentje: €0.00

Armored Claw BattleFlex Gloves (OD)(eXtra Large)

Armored Claw

Availability: Niet in voorraad

€ 16,90
Punten beloningen You will earn 169 Globes for purchasing this product.
Click images to enlarge
Armored Claw BattleFlex Gloves (OD)(eXtra Large)

Armored Claw™ Is ontworpen voor de veeleisende gebruiker, zowel burger, militairen of politie. De Armored Claw™ handschoenen maken gebruik van stoffen als Kevlar®, Nomex®, Dynetex® en Schoeller Keptrotec®. Dankzij deze stoffen kan je vuurvaste, snij-resistente en verstevigde producten vinden over de gehele productlijn - afhankelijk van je benodigdheden. Vele modellen zijn uitgerust met beschemende padding en verstevigde gebieden, vb. op de pols en knokels. Dit garandeerd de hoogste bescherming mogelijk tegen verwondingen.

 

Armored Claw™ handschoenen zijn uitgerust om te werken met tablets en smartphones en andere touchscreens. Om een lang verhaal kort te maken Armored Claw™ is een complexe lijn die alle verreisten waarmaken, niet alleen in de airsoft wereld maar ook op het moderne oorlogs terrein.

Silicone geprint: Anti-Slip panneel is toegevoegd op de vingereinden. Het elastische bodem stuk van de handschoen past zich aan aan de pols, het binnenste gedeelte is voorzien van velcro, watt toelaat de omtrek te regelen

Extra informatie

Kleur (OD)
Maat eXtra Large