Welkom op de Planet Airsoft webshop
Log In

Inloggen

Paswoord vergeten?

Subtotaal winkelwagentje: €0.00

Over Ons

Planet Airsoft is een nieuwe Airsoft Shop ontstaan door het idee om een airsoft gerelateerde shop en webshop op te richten, bovenop de bestaande airsoft evenementen die Airsoft Adventure reeds organiseert.


De Planet Airsoft webshop streeft er vooral naar om de „goedkoopste” te zijn „en” om de klanten een top-service te leveren.


De klanten in de shops aan onze evenementen kunnen dit reeds bevestigen!


De volgende logische stap is dan ook de webshop. Na overleg en vele ideeën is planetairsoft.be ontstaan. Een airsoft platform voor de verkoop van airsoft artikelen maar vooral een gebruiksvriendelijke en klantvriendelijke webshop.


Klanten kunnen reviews schrijven, producten beoordelen, anderen helpen en nog veel meer.


In de nabije toekomst staat een nieuwe shop gepland nergens minder dan op Fort Knox.


Het fort dat werkelijk gediend heeft in de eerste wereldoorlog, is daarom een ideale plaats voor een Airsoftshop. 


Denk dan maar aan Airsoft Adventure die al evenementen organiseerde op het fort, het eerste Belgische IAPS kampioenschap, TAC-Sim, Target Shooting, de SWAT gang voor trainingen en natuurlijk Planet Airsoft "de shop" niet te vergeten.


Alles wat met airsoft te maken heeft op 1 centrale plaats.


Wij bij Planet Airsoft engageren ons vooral de goedkoopste te zijn maar toch kwalitatieve producten aan te bieden zoals iedereen al kent. Om naar elke klant, zowel met de webshop als in de locale shop, te luisteren, te helpen en te informeren met alle nodige facetten die airsoft te bieden heeft.Planet Airsoft